Catering Meny

 

Snitter
Skinkesteik – roastbiff – reker – røykelaks fra Hjønnevåg med eggerøre
(kjøtt, fisk, skalldyr, selleri, egg)
Kr 33,-

Rundstykker

Skinke med italiensksalat – reker med rekesalat – egg og tomat – ost og salami.
Kr 45,-

(skalldyr,fisk,gluten,egg,melk)

 

Forretter

 

Lakserull

Røykelaks fra Hjønnevåg med bjørnerotdressing rullet i heimalaga lefser.

Kr 75,- pr. pers.

(fisk, melk,kveitemjøl)

Blomkålsuppe
Kr 65,- pr. pers.
(melk, kveitemjøl)

Aspargessuppe
Kr 65,- pr. pers.
(melk, kveitemjøl)

 

Hovedretter

 

Skinkesteik

med surkål, poteter, grønnsaker og saus.
Kr 195,-
(kjøtt, kveitemjøl, sennep)

Oksesteik

med poteter, grønnsaker og saus.
Kr 225,-
(kjøtt, kveitemjøl)

Lammesteik

med poteter, grønnsaker og saus.
Kr 220,-
(kjøtt, kveitemjøl)

 

Koldtbord

 

Standard:
Svinesteik – roastbiff – skinke– røykelaks – eggerøre- skalldyrfat m/reker og kreps – grillet kylling – urtemajones – husets potetsalat – waldorfsalat – grønn salat . Leveres med majones, dressing, brød og smør.
Kr 310,-
(kjøtt, fisk, skalldyr, melk, egg, kveitemjøl, selleri, nøtter, sesam)

Delux:
Samme som standard koldtbord med følgende tillegg: pepperlaks – pastasalat  – spekeskinke og fenalår.
Kr 365,-
(kjøtt, fisk, skalldyr, melk, egg, kveitemjøl, selleri, nøtter, sesam)

Varmrett i tillegg til koldbord:

Biff i rømmesaus med ris.
Kr 95,-
(kjøtt, melk)

Tapas
Lefserull med spekeskinke og krydderost, lefserull med røykelaks og bjørnerotdressing, hjorteboller av hjort fra eigen skog, bruschetta med reker og urtemajones, bruschetta med tomat og mozzarella, marinerte kyllingvinger, marinert scampi, amandinepoteter med timian og maldonsalt, råmarinert laksesalat på hjemmelaget flatbrød, focaccia og aioli
Kr 355,- pr. pers
(skalldyr, fisk, kjøtt, melk, kveitemjøl, egg)

 

Gryterett

 

Biff i rømmesaus med ris eller poteter–brød og smør
Kr 185,-
(kjøtt, melk)

Tillegg for salat og dressing kr 30,-
(egg, sesam)

Heimelaga betasuppe etter god gammeldags oppskrift med oksekjøtt.
Kr 110,-
(kjøtt, skalldyr)

Tillegg for brød og smør kr 20,-
Heimelaga flatbrød og smør kr 25,-

Hjortegryte
Marinert hjortekjøtt frå egen skog i rømmesaus med champignon, gulerøtter og små poteter
Kr 195,-
(kjøtt, melk, soya)

 

Desserter

 

Heimelaga karamellpudding
Kr 75,- pr. pers
(melk, egg)

Nysmurte bakstekaker
Kr 30,- pr.pers
(melk, kveitemjøl)

Vi leverer også tørre heimelaga lefser og flatbrød.

 

Bestilling

Kontaktdetaljer

Besøk oss

Engevik Gaard
5645 Sævareid

Opningstider

Tunet er ope heile året for førehandsbestilte grupper.

Ring oss

951 37 348
948 39 650
56 58 33 95

Skriv til oss

en-gaa@online.no

Me befinner oss her. Trykk her for kart.