Catering Meny

 

Engevik Gaard har i mange år levert norsk tradisjonsmat til store og små samlinger i Fusa og nabokommunene. Dersom du ikkje finner det du ønsker på menyen under, send oss gjerne ein epost så kan me sende eit menyforslag til deg.

 

Snitter
Skinkesteik – roastbiff – reker og røykelaks.
(kjøtt, fisk, skalldyr, selleri, gluten, egg)
Kr 32,-
Kr 35,- (glutenfri)

Rundstykker

Skinke med italiensksalat – reker med rekesalat – egg og tomat – ost og salami

(kjøtt, skalldyr, gluten, egg)
Kr 42,-

Forrettar:

Lakserull

Røykelaks fra Hjønnevåg med bjørnerotdressing rullet i heimalaga lefser.
Kr 75,- pr. pers.

(fisk, melk,kveitemjøl)

Blomkålsuppe
Kr 65,- pr. pers.
(melk, kveitemjøl)

Aspargessuppe
Kr 65,- pr. pers.
(melk, kveitemjøl)

Hovedrettar:

Skinkesteik med surkål, poteter, grønnsaker og saus.
Kr 195,-
(kjøtt, kveitemjøl, sennep)

Oksesteik med poteter, grønnsaker og saus.
Kr 210,-
(kjøtt, kveitemjøl)

Lammesteik med poteter, grønnsaker og saus..
Kr 220,-
(kjøtt, kveitemjøl)

Koldtbord

Standard:
Svinesteik – roastbiff – skinke– røykelaks – eggerøre- skalldyrfat m/reker og kreps – grillet kylling – urtemajones– silder – husets potetsalat – waldorfsalat – grønn salat . Leveres med majones, dressing, brød og smør.
Kr 275,-
(kjøtt, fisk, skalldyr, melk, egg, kveitemjøl, selleri, nøtter, sesam)

Delux:
Samme som standard koldtbord med følgende tillegg: Pepperlaks – pastasalat  – spekeskinke og fenalår.
Kr 350,-
(kjøtt, fisk, skalldyr, melk, egg, kveitemjøl, selleri, nøtter, sesam)

Varmrett i tillegg til koldtbord:

Biff i rømmesaus med ris.
Kr 95,-
(kjøtt, melk)

Gryterett:

Biff i rømmesaus med ris eller poteter–brød og smør
Kr 185,-
(kjøtt, melk)

Tillegg for salat og dressing kr 25,-
(egg, sesam)

Heimelaga betasuppe etter god gammeldags oppskrift med oksekjøtt.
Kr 110,-
(kjøtt,)

Tillegg for brød og smør kr 20,-
Heimelaga flatbrød og smør kr 25,-

Hjortegryte
Marinert hjortekjøtt frå egen skog i en deilig rømmesaus med champignon, gulerøtter og små poteter
Kr 195,-
(kjøtt, melk, soya)

Desserter:

Heimelaga karamellpudding
Kr 75,- pr. pers.
(melk, egg)

Tilslørte bondepiker
Kr 65,- pr.pers
(melk, kveitemjøl)

Nysmurte bakstekaker
Kr 45,- pr stk.
(melk, kveitemjøl)

Vi leverer også tørre heimelaga lefser og flatbrød.

Bestilling

Contact Details

Visit us

Engevik Gaard
5645 Sævareid

Opening hours

Open whole year by reservation only.

Call us

951 37 348
948 39 650
56 58 33 95

Write to us

en-gaa@online.no

We are here. Click here for map.