Catering Meny

 

Snitter
Skinkesteik – roastbiff – reker – røykelaks fra Hjønnevåg med eggerøre
(kjøtt, fisk, skalldyr, selleri, egg)
Kr 46,-

Rundstykker

Skinke med italiensksalat – reker med rekesalat – egg og tomat – ost og salami.
Kr 54,-

(skalldyr,fisk,gluten,egg,melk)

 

Forretter

 

Lakserull

Røykelaks fra Hjønnevåg med dilldressing og ruccula i lefse.

Kr 105,- pr. pers.

(fisk, melk,gluten)

Blomkålsuppe
Kr 95,- pr. pers.
(melk, gluten)

Aspargessuppe
Kr 95,- pr. pers.
(melk, gluten)

 

 

Hovedretter

 

Skinkesteik

med surkål, poteter, grønnsaker og saus.
Kr 275,-
(kjøtt, gluten, sennep)

Lammesteik

med fløytegratinerte poteter, grønnsaker og saus.
Kr 315,-
(kjøtt, melk, sennep, gluten)

Røykt svinekam

med fløytegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og peppersaus

Kr 285,-

(kjøtt, melk, gluten, sennep)

 

 

 Koldtbord

 

 

Standard:
Svinesteik – roastbiff – grillskinke– røykelaks – eggerøre- reker – grillet kylling – urtemajones –  potetsalat – waldorfsalat – grønn salat . Leveres med majones, dressing, brød og smør.
Kr 410,-
(kjøtt, fisk, skalldyr, melk, egg, kveitemjøl, selleri, nøtter, sesam)

Deluxe:
Svinesteik – roastbiff – grillskinke – røykelaks – pepperlaks – eggerøre – reker – grillet kylling – pastasalat  – spekeskinke og fenalår – potetsalat – waldorfsalat – grønn salat – urtemajones – dressing – brød og smør.
Kr 455,-
(kjøtt, fisk, skalldyr, melk, egg, kveitemjøl, selleri, nøtter, sesam)

Varmrett i tillegg til koldbord:

Biff i rømmesaus eller hjortegryte
Kr 155,-
(kjøtt, melk, gluten)

Tapas
Lefserull med spekeskinke og krydderost – lefserull med røykelaks og bjørnerotdressing –  hjorteboller av hjort fra eigen skog med sennepsdip – bruschetta med reker og urtemajones  –  marinerte kyllingvinger – kvitløk og chilli marinert scampi – amandinepoteter med rosmarin og havsalt –  asparges med spekeskinke – focaccia og aioli – salat og dressing
Kr 465,- pr. pers
(skalldyr, fisk, kjøtt, melk, kveitemjøl, egg, nøtter)

 

Gryterett

 

Biff i rømmesaus med ris eller poteter
Kr 285,-
(kjøtt, melk)

Tillegg for salat og dressing kr 40,-
(egg, sesam)

Hjortegryte av hjort fra eigen skog servert med saltkokte småpotet

Kr 295,-

(melk, gluten)

Heimelaga betasuppe etter god gammeldags oppskrift med oksekjøtt.
Kr 175,-
(kjøtt, skalldyr)

Tillegg for brød og smør kr 25,-

 

Lasagne 

levert med salat, dressing, brød og smør

Kr 245,-

(kjøtt, melk, gluten, egg)

Desserter

 

Heimelaga karamellpudding
Kr 105,- pr. pers
(melk, egg)

Panna Cotta med jordbærsaus
Kr 95,- pr.pers
(melk)

Klikk her for Bestilling

Kontaktdetaljer

Besøk oss

Engevik Gaard
5645 Sævareid

Opningstider

Tunet er ope heile året for førehandsbestilte grupper.

Ring oss

91249432
56 58 33 95

Skriv til oss

post@engevikgaard.no

Me befinner oss her. Trykk her for kart.