Selskapsmeny

(kun for førehandstinga grupper)

9

Forretter:

 

Bruschetta

Bruschetta med reker og urtemajones
Kr 105,- pr. pers.
(skalldyr, egg, kveitemjøl)

Lakserull
Røykelaks med Bjørnerotdressing rullet i heimelaga lefser.
Kr 105,-pr.pers.
(fisk, melk, kveitemjøl)

Flatbrød trio
Heimelaga flatbrød servert med spekeskinke og gressløkdressing, kraftkar fra Tingvoll og råmarinert laksesalat.
Kr 125,- pr.pers
(kveitemjøl, kjøtt, melk)

Supper:

Skalldyrsuppe
Kr 115,- pr. pers.
(skalldyr, fisk, melk)

Aspargessuppe
Kr 105,- pr. pers.
(melk, kveitemjøl)

Hovedretter:

(Alle hovedretter blir servert 2 ganger)

Ovnsbakt laksefilet
Laksefilet fylt med kvit geitost og dill servert med ovns steikte poteter, asparges og agurkdill saus.
Kr 345,- pr. pers.
(fisk ,melk)

Skinkesteik
Servert med surkål, kokte poteter og grønnsaker.
Kr 325,- pr. pers.
(kjøtt, kveitemjøl, sennep)

Oksesteik
Servert med kokte poteter og grønnsaker.
Kr 345,- pr. pers.
(kjøtt, kveitemjøl)

Tillegg fløytegratinerte poteter kr 25,- pr.pers

Biff i rømmesaus
Biff strimler med champignon og løk i en fyldig rømmesaus med ris, frisksalat og loff.
Kr 315,- pr. pers.
(kjøtt, melk, sesam)

Hjortegryte
Marinert hjortekjøtt fra eigen skog servert i rømmesaus med champignon, gulerøtter og små poteter.
Kr 325,- pr. pers.
(kjøtt, melk, soya)

Engevigens bergfiskesuppe

En kremet og kraftig fiskesuppe med bergfisk (klippfisk), mandelpotet, purre og bjørnerot, servert i brødskål.
Kr. 245,- pr. pers
(fisk, melk, gluten)

( 1 servering)

Havets delikatesser
Krabbeklør, reker, kreps, krabbesalat, røykelaks, varmrøykt pepperlaks, eggerøre, grønsalat, brød, dressing og majones.
Kr 545,00 pr. pers.
(skalldyr, fisk, egg, kveitemjøl, sesam)

Koldtbord
Svinesteik, roastbiff, røykelaks, reker, kylling, spekeskinke, fenalår, husets potetsalat, eggerøre, waldorfsalat, grønnsalat og biff i rømmesos med ris.
Kr 525,- pr. pers
(kjøtt, fisk, melk, skalldyr, egg, kveitemjøl, selleri, nøtter, sesam)

Tapas
Lefserull med spekeskinke og krydderost, lefserull med røykelaks og bjørnerotdressing, hjorteboller av hjort fra eigen skog, bruschetta med reker og urtemajones, bruschetta med tomat og mozzarella, marinerte kyllingvinger, marinert scampi, amandinepoteter med timian og maldonsalt, råmarinert laksesalat på hjemmelaget flatbrød, focaccia og aioli
Kr 575,- pr. pers
(skalldyr, fisk, kjøtt, melk, kveitemjøl, egg)

 

Desserter:

(Kaffi eller te inkludert med desserter)

Isbombe
Vanilje is blandet med valg av sjokolade eller jordbæris og krokanbiter
Kr 115,- pr pers.
(melk, nøtter, egg)

Tilslørte bondepiker
Kr 110,- pr .pers
(melk, kveitemjøl)

Heimelaga karamellpudding
Kr 125,- pr. pers.
(melk, egg)

Heimelaga lefser
Kr 80,- pr. pers.
(kveitemjøl, melk)

Kakeservering
Velg mellom kvit dame, kremkake eller sjokoladekake.
Kr 120,- pr. pers.

Viss du har spesielle ønsker til menyen ta gjerne kontakt så kan vi sette sammen en egen meny for ditt selskap.
Inkludert i prisen er lokalleie, standard oppdekking med kvite servietter og lys.

Barn 3-10 halv pris
Barn under 3 gratis

Alle retter kan erstattes med allergenfrie alternativ med bestilling ikkje mindre en ei veka i forveien

Bestilling

Kontaktdetaljer

Besøk oss

Engevik Gaard
5645 Sævareid

Opningstider

Tunet er ope heile året for førehandsbestilte grupper.

Ring oss

951 37 348
948 39 650
56 58 33 95

Skriv til oss

en-gaa@online.no

Me befinner oss her. Trykk her for kart.